Demokrat Parti'den Mansur Yavaş'a ziyaret

Demokrat Parti'den Mansur Yavaş'a ziyaret
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Yavaş, “Sayın başkanın ve Ankaralıların güvenine layık olmaya çalışacağız” ifadelerin kullandı.

Demokrat Parti'den Mansur Yavaş'a ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yavaş ile makamında bir süre görüşen Uysal, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yavaş'ın başkan olduktan sonra kısa süre içinde küçük ama anlamlı dokunuşlar yaparak hizmete başladığını söyledi.
Uysal, aday olduğu siyasi parti dışında diğer siyasi kimliklerin Yavaş'a güven duyduğunu ifade ederek insan kaynağı noktasında liyakati merkeze alan bir anlayışla önümüzdeki süreçte büyük hizmetler yapılacağını ümit ettiklerini belirtti.

Dünyada şehirlerin büyük bir rekabet süreci içinde olduğunu vurgulayan Uysal, şöyle devam etti:
“Başşehrimiz Ankara'nın tarihi kimliği ve başkent hüviyetiyle beraber, taşrası ve merkeziyle köyüne, kasabasına, her noktasına büyük hizmet bekleniyor. Bu hayırlı başlangıçla beraber, bu iktidar değişiminin Ankara'mıza güzel hizmetleri olsun temennimizi bu vesileyle paylaşıyorum.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanın hakkımızdaki güveni ve Ankaralıların güvenine layık olmaya çalışacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyareti Twitter hesabından da paylaşarak şu açıklamada bulundu:

“Bugün Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal bizleri ziyarete geldi. Başkentimiz için değerli fikirlerini dinledik. Kendisine nezaketinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu şehri birlik, beraberlik ve dostluk ekseninde yöneteceğiz”

ekran-alintisi-718.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.