Demir parmaklıklar koptu 'sulama kanalına düştüler'

Demir parmaklıklar koptu 'sulama kanalına düştüler'
Bolu İzzet Baysal Mahallesi'ndeki Behiye Baysal Ortaokulu'nun bahçesinde oyun oynayan M.A.A. (14) ve B.D. (14), demir korkuluklara yaslandıkları sırada bağlantı noktalarının kopmasıyla 4 metrelik bir yükseklikten yan taraftaki sulama kanalına düştüler ve yaralandılar.

Olay, saat 10.30 sularında gerçekleşti. Bahçede vakit geçiren 7. sınıf öğrencileri M.A.A. ve B.D., çevreyi çevreleyen demir korkuluklara doğru yaslandılar. Ancak zamanla yıpranan korkuluklar, dayandıkları noktadan ayrıldı ve bu da çocukların demir korkuluklarla birlikte 4 metre yükseklikten 20 santimetre derinliğindeki su dolu kanala düşmelerine sebep oldu.

Diğer öğrencilerin hemen öğretmenlere haber vermesiyle birlikte okula 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hızla harekete geçerek kanala düşen çocukları kurtardılar. Yaralanan M.A.A. ve B.D. ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. İki çocuğun da hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Olay yerine gelen M.A.A.'nın annesi ise oğlunun su kanalına düştüğü haberini alınca büyük bir üzüntüyle dolup taştı. Demir korkulukların beton bağlantı noktalarının zamanla paslandığı ve başka demirlerle desteklenmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Yaşanan bu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.