Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç çılgına döndü

Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç çılgına döndü
Demet Özdemir ile evliliklerini noktaladıktan sonra gergin tavırlarıyla dikkat çeken Oğuzhan Koç, ayakkabıları ile ilgili sosyal medyada gelen yorumlar karşısında çılgına döndü.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Geçtiğimiz Ağustos ayında dünyevine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk pozları verirken sürpriz şekilde ayrılık kararı almış ve 5 ay süren evliliklerini noktalamıştı. Boşanmanın ardından Oğuzhan Koç’un, muhabirlere "Beni evimin önünde çekemezsiniz. Ben evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin, sorularınızı cevaplamayacağım" diyerek gergin tavırları dikkat çekmişti.

Koç son olarak ilginç ayakkabıları ile gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar ayakkabıları ile dalga geçince Oğuzhan Koç, çılgına döndü ve sosyal medyadan ateş püskürdü. Koç’un bu sözleri ise tepki ile karşılandı.

“EN AZ BU İNSANLAR KADAR AŞAĞILIKLAR”

Oğuzhan Koç paylaşımında, “Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak ( ne isim belli ne soyisim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar. Sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak göçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar” dedi.

“EN BÜYÜK DÜŞMANIYIM BUNDAN SONRA”

“Siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar diyen Koç, “Ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum fikirlerim, bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra.! Bugünkü parazitimiz çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. Hepinize yerinizi haddinizi işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyordum. Demekki benmişim o. Hadi bakalım!” diye açıklamada bulundu.

jholbok.jpg

ksijs.jpg

ljkohoho.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.