Demet Evgar'dan ortalığı karıştıran açıklama'Kızım karar verecek'

Demet Evgar'dan ortalığı karıştıran açıklama'Kızım karar verecek'
Başarılı projeleriyle bilinen Demet Evgar katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlarken çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Levent Babataş ile geçtiğimiz sene evlilik kararı alan Demet Evgar yine aynı senenin ağustos ayında hayranlarını sevindiren bir açıklama ile anne olacağını duyurmuştu. Başarılı ve güzel oyuncu önceki gün düzenlenen partiye katıldı. Evgar parti öncesi basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet ettiği sohbette çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

'KIZIM KARAR VERECEK'

Çocuklar adına ebevynleri tarafından açılan sosyal medya hesapları hakkında yöneltilen soruya yönelik olarak;Çocuğum onun kararını kendisi verebilecek yaşa gelmeden onun adına karar almam. Adına sosyal medya hesabı açıp tanınmama hakkını elinden almak da istemem. ifadelerini kullananan Evgar,Sosyal medya isim haklarını aldım, yaşı geldiğinde kendisi karar verecek” dedi.

Burak Özçivit, Demet Akalın, Hakan Hatipoğlu, Pelin Akil gibi isimler çocuklarına Instagram hesabı açan ve kullanan isimler birçok ünlü isimde bunu yapıyor ancak Evgar’ın tanınırlık hakkı üzerine söylediği cümleler magazin dünyasında yeni bir polemik veya görüş ayrılığı yaratır mı? Henüz bilinmiyor…


Mavi'nin dünyaya gelmesinin ardından bambaşka biri olduğunun da altını çizen Evgar, ‘Gayet iyiyim çünkü bütün günümü kızım Mavi ile geçiriyorum. Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti.’ diyerek devam etti: Zaten değişsin diye yapıyorsunuz ve iyi ki de değişti. Mavi'den sonra bambaşka biri oldum, tuhaf bir sakinlik geldi. Eşim ve ailem çok yardımcı oluyor bana bu süreçte ve her günüm şükürle geçiyor.

YENİ PROJELERE OLUMLU BAKMIYOR

Yeni projelerle ekranda olup olmayacağına dair soruları da cevaplayan Evgar, ‘‘ Kasım ayında yarım kalan albüm bitiyor, onun dışında reklam filmim var bildiğiniz gibi.Dizi ya da sinema filmi şu an için düşünmüyorum çünkü Mavi'nin yanından hiç ayrılmak istemiyorum. Beni en çok heyecanlandıran Mavi şu anda, başka hiçbir şey değil. Mavi ile ilgili bir reklam teklifi gelirse olumlu bakmam çünkü çocukların tanınmama hakkının elinden alınmaması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.