Demet Akalın ölümden döndü! “Teknesi saniyeler içinde battı”

Demet Akalın ölümden döndü! “Teknesi saniyeler içinde  battı”
Didim'deki konserine gitmek için yola çıkan Demet Akalın kaza geçirdi. İçinde bulunduğu tekne iskeleye çarparak saniyeler içinde battı. Akalın, yaşadığı şoku ve sağlık durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Demet Akalın "Nasıl sağ çıktık ben algılayamıyorum" dedi.

Demet Akalın, dün akşam Didim konseri için tekneyle yola çıktı ve talihsiz bir kaza geçirdi. Alnında ve yanağında morluk olan Akalın yaşadığı olayı sosyal medya hesabından anlattı.

Demet Akalın, paylaştığı videoda şunları söyledi:

"İyiyim, merak etmeyin. Bir tek acayip bir şişlik var suratımda. Didim’e yurt dışından çok gelen fanlarım olduğu için onları bırakmak istemedim. Çok kötü bir tekne kazası yaptık. İskeleye girdi, tekne saniyeler içinde battı. Tekneden nasıl sağ çıktık ben algılayamıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Arabayla geldik, şimdi konseri yaptık.

"ARKADAŞIMIZIN PARMAKLARI EZİLDİ"

İnsanlar gitmemiş, beklemiş beni. Ben iyiyim, Bodrum’a geri dönüyorum. Tabii bir sitemim olacak; ambulans çağırdık, gelmedi bayağı bir süre. Bir arkadaşımızın bayağı parmakları falan ezildi. Yalıkavak Marina’da iskeleye bir ışık koysaydınız da insanlar böyle acayip bir kaza yapmasaydı. Bir travma yaşamasaydı. Çok mesaj geldi dönemedim. Teknelere servis yapan bir bot, tesadüfi kurtardı bizi."

htyh.jpg

fefs.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.