Demet Akalın ile Tuğba Ekinci'nin enişteci polemiği

Demet Akalın ile Tuğba Ekinci'nin enişteci polemiği
Şarkıcı Demet Akalın'ın, usta sanatçı Gülden Karaböcek’e “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek" sözleri üzerine Tuğba Ekinci tepki gösterdi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Türkiye’nin önemli sanatçılarından Gülden Karaböcek’in çorba satan bir mekanda sahne alması sevenlerini şaşırtmıştı. Görüntülerin gündem olmasının ardından Gülden Karaböcek’in kızı “Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Konya’da nostaljik bir çorbacı var. Orada bir imza günü olmuştu. Bir tane playback şarkı rica etmişlerdi. Sonra o görüntüler ‘sahne alıyor’ gibi yorumlandı. Gülden Hanım gayet iyi. Sahnelere gidip geliyor" diyerek konu ile ilgili açıklama yapmıştı.

ENİŞTECİ POLEMİĞİ

Sosyal medyada çorbacıda şarkı söylediği anlar gündem olunca ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın usta sanatçı Gülden Karaböcek’e yaptığı yorum şaşırttı. Akalın, “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek" diyerek Karaböcek’e tepkisini dile getirdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci ise Akalın’ın bu yorumuna sessiz kalamadı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından evde bikiniyle dans ettiği anları paylaşıp 'Benden sonra umre' notu yazan Ekinci, Akalın’a sert çıktı.

“EŞİNE YÜRÜYEN ARKADAŞLARINA BAŞKA YOLLA GÖZDAĞI VER”

ekran-goruntusu-2023-08-18-095602.png

Ekinci, sosyal medya üzerinden Akalın’a "Bu köfte nasıl can verecek merak ediyorum. Para kurtarır sanıyor herhalde. Çok yanlışsın ablası, eleştirdiğin Gülden Karaböcek kızıyla bu yaşlara sağlıkla gelmiş. Geç anne oldun dikkat et konuşurken kalp kırma. Çok ayıp ettin. Eşine yürüyen arkadaşlarına başka yolla gözdağı ver” dedi.

GÜLDEN KARABÖCEK VE ENİŞTESİ ARASINDA NE YAŞANDI?

Neşe Karaböcek ve yapımcısı Atilla Alpsakarya 1964 yılında evlendi. Çiftin evlilikleri 10 yıl sürdü ve ikili anlaşamadıkları için boşandı. O esnada Neşe Karaböcek de kendisi gibi şarkıcılık kariyeriyle ünlenmeye çalışan kardeşi Gülden Karaböcek'in önünü kesmeye çalıştı. Ablası tarafından yalnız bırakılan Gülden Karaböcek, İstanbul'da zor günler geçirmeye başlayınca ona eski eniştesi Atilla Alpsakarya sahip çıktı. Neşe Karaböcek'ten boşanınca en önemli sanatçısını kaybeden ve 'Karaböcek' markasının Elenor Plak'a ait olduğunu iddia eden Atilla Alpsakarya ise Gülden Karaböcek'e albüm yapmak için onunla evlenmek istedi. Gülden Karaböcek ise kimseye aldırış etmeden eski eniştesi ile evlenerek bir çocuk dünyaya getirdi. İkilinin evliliği birkaç yıl içinde bitti.

Eniştesiyle yaptığı evlilik hakkında konuşan Gülden Karaböcek, "Zaten onunla yaşamaya başladıktan sonra insanların gözünde kirlenmiştim, adım çıkmıştı. Evlilik bir zorunluluk gibiydi. Hiçbir zamanla Atilla ile eş, sevgili gibi olmadık. Onu öyle görmedim. Hayat beni bu noktaya sürükledi" demişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.