Demet Akalın İle Resül Dindar sahnede tartışmıştı! İlk açıklama geldi

Demet Akalın İle Resül Dindar sahnede tartışmıştı! İlk açıklama geldi
Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. gününde düzenlenen festivalde Resul Dindar ve Demet Aklın sahnede birbirine girmişti. Konu ile ilgili ilk açıklama Resul Dindar’dan geldi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Artvin’in Arhavi ilçesinde bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. gününde düzenlenen konserde Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı. Programa göre saat 22.00’de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar’a tepki gösterdi.

Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar, “Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir” dedi. Dindar’ın bu sözleri üzerine Akalın, sahneye çıkartı ve kısa süreli gerilim yaşandı.

“SAHNEMİ BASMASI HOŞ OLMADI”

aw007688-02-001.jpg

Konu ile ilgili ilk açılama Resul Dindar’dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sanatçının sahnemi basması hoş olmadı diyen Dindar, “Bir saat 10 dakika sahne yapmıştım ki sahneden inmem söylendi. O sırada sahnenin arkasında kavga var! Beni indirmek için elektriği keseceklermiş. Küfürler, kötü muameleler. Ekibimdeki arkadaşlarım da üzülüyor. Bir şarkı daha söyleyip, sahneden indim ” dedi.

“BENİ İNDİRMEK İÇİN ELEKTRİĞİ KESECEKLERMİŞ”

Resul Dindar’ın açıklamaları şu şekilde:

"Böyle bir tartışmanın içine girmek istemezdim. Sırf haber değeri olsun diye videonun önünü arkasını yayınlamayıp, insanları yanlış yönlendiriyorlar. Dün akşam bir şeyler oldu ama göründüğü gibi değil. Sahne saatim 20:30'du, organizasyonda aksaklık yaşandı ve sahneye 21:20'de çıktım. Festivallerde böyle şeyler olur. Açıkhava sahnesine çıkan sanatçılar da bunu bilir. Benden sonra çıkan hanımefendinin de bundan bilgisi var. Saat 23:00'e kadar sahnede olacaktım. Bir saat 10 dakika sahne yapmıştım ki sahneden inmem söylendi. O sırada sahnenin arkasında kavga var! Beni indirmek için elektriği keseceklermiş.

“KÜFÜRLER, KÖTÜ MUAMELELER”

aw007688-03-001.jpg

Köşedeki seyirciler de buna şahit oluyorlar. Küfürler, kötü muameleler. Ekibimdeki arkadaşlarım da üzülüyor. Bir şarkı daha söyleyip, sahneden indim. 'Sahneye önce veya sonra' çıkacağım konusuyla işim yok. Sanatçının da çok fazla hatası yok. Organizasyon hatası ama böyle şeyler olur, programda gecikmeler yaşanır. Sanatçının sahnemi basması hoş olmadı. Arka tarafımdaki gerilime neden olan organizatörler, menajerler; siz orada ne iş yapıyordunuz? Bana 'Demet Akalın zorla sahneden indirecek' bilgisini veriyorsunuz?"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.