Decathlon'dan flaş Türkiye kararı! Son 15 gün

Decathlon'dan flaş Türkiye kararı! Son 15 gün
Ünlü spor perakende devi Decathlon, Türkiye pazarında dikkat çeken adımlar atmaya hazırlanıyor.

Decathlon, Türkiye genelinde 46 mağazasında ikinci el ürünlerin satışına başlıyor. Mayıs ayı itibariyle hayata geçirilecek olan bu adım şirketin duyarlılığını ve sürdürülebilirlik misyonunu vurgulayan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Decathlon Türkiye'de atılan diğer adımlar şu şekilde:

Marka portföyü revize ediyor ve ürün çeşitliliği genişliyor: Decathlon, ürünlerini daha anlaşılır hale getirmek için marka portföyünde yenilikler yapıyor ve yeni başlayanlardan deneyimli sporculara kadar herkesin ihtiyaçlarına cevap verecek geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Konsept mağazalar açılıyor: Decathlon, Türkiye'deki mevcut mağazalarına ek olarak konsept mağazalar da açacak. Bu mağazalar, belirli bir spor dalına veya aktivitesine odaklanacak ve müşterilere daha kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunacak.

Kiralama hizmeti sunulacak: Decathlon, yurt dışında başarıyla uyguladığı kiralama hizmetini Türkiye'de de hayata geçiriyor. Bu sayede müşteriler, satın almadan önce ürünleri deneyerek ihtiyaç duydukları ekipmanlara daha uygun fiyatlarla erişebilecekler.

Hasarlı ürünlerde indirim: Decathlon, küçük kusurları olan ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunarak atık oluşumunu azaltmaya katkıda bulunacak.

Tüm bu yeni uygulamalarla Decathlon Türkiye'de müşterilerin alışveriş deneyimini geliştirmeyi ve spor yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Decathlon aynı zamanda Türkiye'de üretim yapıyor: Şirket, Türkiye pazarı için ürettiği ürünlerin %21'ini Adıyaman, Ankara ve Van'daki üretim tesislerinde üretiyor ve Türkiye'den ürün ihraç ediyor.

Decathlon Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Öykü Pamuk Dolanbay, "Biz Decathlon olarak, sporun insanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkı sağladığına inanıyoruz. Bu sebeple temel hedefimiz, insanları spor yapmaya teşvik ederek, herkes için olumlu bir etki yaratmaktır" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.