DEAŞ'a üye olduğu şüphesiyle yakalanan 4 kişi tutuklandı

DEAŞ'a üye olduğu şüphesiyle yakalanan 4 kişi tutuklandı
Jandarma ekipleri, Düzce'de DEAŞ terör örgütüne üye oldukları gerekçesiyle 7 yabancı uyruklu şüpheliyi takibe aldı. Operasyon kapsamında şüphelilerin kaldıkları evlere baskın düzenleyen ekipler, şüphelileri gözaltına aldı.

Düzce'de DEAŞ silahlı terör örgütüne üye oldukları ve terör faaliyetlerini finanse ettikleri gerekçesiyle 7 yabancı uyruklu kişi, jandarma tarafından operasyonla yakalandı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, DEAŞ'a bağlı oldukları belirlenen yabancı uyruklu kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda A.A.B.(35), M.J.S. (48), M.A.A.(27), T.A.S. (47), A.A.A. (33), M.J.M.(25) ve S.J.M. (51) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerden A.A.B., M.J.S., M.A.A. ve T.A.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Diğer şüphelilerden A.A.A. adli kontrol ve yurt dışı yasağı, göç idaresine M.J.M. ve S.J.M. ise sınır dışı edilmek için teslim edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.