Darbedilince düşük yapan kadının yeğeni iki kişiye ateş açtı

Darbedilince düşük yapan kadının yeğeni iki kişiye ateş açtı
17 Temmuz'da 28 günlük hamile olan Cansel Dursun'u darbeden ve düşük yapmasına neden olan bir kişiyi, Dursun'un yeğeni silahla hafif şekilde yaraladı.

Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde 17 Temmuz'da yaşanan olayda Cansel Dursun, iddiaya göre alışveriş yapmak için oğlu ile gittiği marketin önünde esnaf Mustafa Ö. tarafından sokak köpeklerini beslediği gerekçesiyle darbedildi. 28 günlük hamile olan Cansel Dursun, aldığı darbeler nedeniyle bebeğini düşürdü. Meydana gelen olayda Cansel Dursun’un 6 yaşındaki oğlu da yaralandı. Gözaltına alınan Mustafa Ö., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DURSUN'UN YEĞENİ TARAFINDAN VURULDULAR

Yaşanan olaya sinirlenen Cansel Dursun’un yeğeni Savaş Orhan K., akşam saatlerinde dönerci dükkanına giderek Mustafa Ö.’ye tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Mustafa Ö.’ye isabet ederken, bir kurşun da o sırada dükkanda bulunan tadilat ustası Zeki O.’ya isabet etti. Savaş Orhan K., 2 kişiyi yaralamasının ardından olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri dizinden yaralanan Mustafa Ö. ile topuğundan vurulan Zeki O.’ya olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise kaçan Savaş Orhan K.’yı kısa sürede 2 tabanca ile birlikte yakaladı. Savaş Orhan K., gözaltına alındı.

ekran-alintisii.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.