Dahiler teste Resimdeki 3 farkı 14 saniyede bulabilir misiniz

Dahiler teste Resimdeki 3 farkı 14 saniyede bulabilir misiniz
Zeka oyunları, mantık, hafıza, dikkat ve problem çözme gibi bilişsel becerileri test eder. Aşağıda IQ'su yüksek olanların bile 14 saniyeden fazla vakit kaybetmeden çözebileceği bir bulmaca verilmiştir.

Bu iki fotoğraf arasındaki 3 farkı bulmak için yüksek IQ'lu olmanız gerektiğini söyleyen bir bulmaca ile karşı karşıyasınız. Bu iki fotoğraf, su birikintisinde yürüyen bir gergedanı gösteriyor. Ancak dikkatli bakarsanız, fotoğraflar arasında küçük ama önemli farklar olduğunu fark edeceksiniz. Bu farkları bulmak için size verilen süre ise sadece 14 saniye. Bu süre içinde farkları bulabilir misiniz?

Bu zorlu bulmacayı çözmek için gözünüzü dört açmanız gerekiyor. Çünkü fotoğraflar arasındaki farklar çok belirgin değil. Bazı detaylara odaklanmanız ve iyi bir gözlem yeteneği göstermeniz lazım. Bu detaylar şunlar: gergedanın boynuzunun şekli, yaprakların su birikintisindeki yansıması ve gergedanın kuyruğunun duruşu. Eğer bu detayları fark edebildiyseniz, tebrikler! Yüksek IQ'lu biri olduğunuzu kanıtladınız.

Eğer bu bulmacayı çözemiyorsanız, üzülmeyin. Çünkü bu bulmaca gerçekten de çok zor. Bu yüzden, doğru cevabı haberimizin devamında sizinle paylaşıyoruz. Aşağıdaki fotoğrafta, iki resim arasındaki 3 farkı kırmızı renkle işaretledik. Bakalım, siz de bu farkları görebilecek misiniz?

5266.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.