Dacia'nın Jogger modelinde dev kampanya resmen başladı! Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat

Dacia'nın Jogger modelinde dev kampanya resmen başladı! Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat
Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için Nisan ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasını resmen başlatma kararı aldı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, sıfır kilometre geniş ailelere hitap eden SUV araçlarının yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Dacia’nın gerçekleştirdiği en son pazar araştırması sonucunda Nisan ayı boyunca devam edecek olan ve otomotiv sektörünü altüst edecek olan dev kampanyasını başlatma kararı aldı.

Daica, en son gerçekleştirdiği bu pazar araştırmaları neticesinde, Nisan ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı ve bu kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden, sıfır kilometre geniş SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Dacia’nın başlattığı bu dev kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, krize rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan sıfır kilometre SUV sahibi yapmak.

Daica, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de özellikle geniş ailelerin tercih ettiği ve çok sevdiği modellerinden biri olan ‘JOGGER’ için Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasında bomba etkisi yaratacak olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin büyük bir merakla beklediği fırsat olarak anılıyor. Bu dev kampanya, sıfır kilometre bir ‘JOGGER’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi.

Daica’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘JOGGER’ modeli için 200 bin TL 12 ay vadeli, yüzde 2,99 faizli kredi imkanını içermekte.

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ VE ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg3.jpgekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.