Çorlu - İstanbul kara yolunda panelvan devrildi 'ölü ve yaralılar var'

Çorlu - İstanbul kara yolunda panelvan devrildi 'ölü ve yaralılar var'
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir panelvan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, İstanbul yolu üzerinde Marmara Ereğlisi yol ayrımı mevkiinde gerçekleşti. Silivri Değirmenköy istikametinden Çorlu istikametine seyreden Tuğrul Özen'in kullandığı 34 RL 9062 plakalı panelvan, kontrol kaybı yaşayarak refüjdeki bariyerlere çarptıktan sonra devrildi.

Kaza sonrasında, araç içinde sıkışan sürücü Tuğrul Özen, çevredekilerin yardımıyla kurtarılarak yaralı olarak çıkarıldı. Ancak araçta bulunan 41 yaşındaki Emre Yorulmaz, maalesef sıkıştığı yerde yaşamını yitirdi. Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuğrul Özen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Emre Yorulmaz'ın cansız bedeni ise Çorlu Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

aw131878-01.jpg

aw131878-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.