Çok sayıda vapur seferi iptal edildi

Çok sayıda vapur seferi iptal edildi
Meteoroloji'nin uyardığı Marmara Bölgesi'nde, fırtına ve lodos etkili olmaya başladı. İstanbul'da başlayan kuvvetli fırtına ve lodosun etkisiyle bazı bölgelerde kısa süreli dolu yağışı etkili oldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından uyarı yapılan Marmara Bölgesi''nde İstanbul başta olmak üzere birçok ilde fırtına ve lodos etkili olmaya başladı. Gittikçe şiddetini arttıran fırtınanın yüksek kesimlerde 90-100 km/saat etkili olacağı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nün (MGM) fırtına uyarısı yaptığı Marmara Bölgesi''nde rüzgarın; bugün İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova''da güney (lodos) yönlerden fırtına (50-70 km/saat), hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yüksek kesimlerde hamleli tam fırtına (90-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul''da deniz ulaşımını olumsuz etkileyen fırtına bir anda şiddetini artırdı. Şehrin bazı noktalarında kısa süreli dolu yağışı etkili oldu.  

VAPUR SEFERLERİ DURDURULDU 

İstanbul genelinde etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor. Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy ve Maltepe-Adalar seferleri iptal edildi, bazı seferlerde de gecikmeler yaşanıyor.

Sıcaklıkların yarın itibarıyla hızla azalarak 10 derece civarına gerilemesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.