Çocuklar gösterileri ile görsel şölen sundu

Çocuklar gösterileri ile görsel şölen sundu
Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen yıl sonu kapanış programı renkli görüntülere sahne oldu.

Ahmet Kasım ÖNGEN / Dokuz Sütun 

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte yıl boyunca Turabibaba Kütüphanesi’ndeki kurslarda eğitim alan çocuklar, dans, müzik, tiyatro ve mehteran gösterileri ile izleyenlere görsel bir şölen sundu. Etkinlikte çocukların sergilediği halk oyunları gösterileri izleyenlerden tam not alırken, müzik korosunun seslendirdiği şarkılar da izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da programa katılarak çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu. Program sonunda ise Başkan Demircan, Turabibaba Kütüphanesinde eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Beyoğlu’nda her çocuğun ilgisine yönelik etkinlikler düzenlediklerini belirten Demircan, “Her yıl Pasaport Programı ile 10 bin çocuk Beyoğlu’nu geziyor, 3 bin çocuk Kefken’e kampa gidiyor, 12 bin çocuk ok atıyor, 17 bin çocuk buz patenine katıldı, 10 bin çocuk sinemaya gitti, 4 bin çocuk spor aktivitelerine katıldı ve toplam bu tür faaliyetlere katılan çocuk sayısı yılda 69 bin. Zaten bizde 34 bin çocuk var.” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.