Cİldinizi kırışıklardan 3 hareketle kurtarın 'O meyve botoks etkisi yapıyor'

Cİldinizi kırışıklardan 3 hareketle kurtarın 'O meyve botoks etkisi yapıyor'
Cildinizi kırışıklarından kurtarmak için ağrılı ve acılı estetiksel işlemler uygulatmaya mecbur değilsiniz. Doğal yöntemlerle evinizin konforunda kırışıkları giderebilirsiniz

Yaşlanmaya bağlı ortaya çıkabileceği gibi stress ve aşırı mimik kullanımının sebep olabileceği birçok kadını fiziksel açıdan rahatsız ederek estetik kaygısını tetikleyebiliyor. Kırışıklıkları önlemek adına estetiksel işlemler de tercih edilebiliyor. Fakat kırışıklardan kurtulmanın daha az maliyetli bir yolu var.

E VİTAMİNİNİN ÖNEMİ

Estetisyenlerin tıbbi demeçlerde yer verdiğine göre; cilt kırışıklarının bilinen sebeplerinden biri de E vitamini eksikliği olarak ön plana çıkmaktadır. E vitamini eksikliğini gidermek için alternatif tıpta sıklıkla kullanılan üzüm çekirdeklerinden faydalanılabilir. Üzüm çekirdekleri ezilerek düzenli aralıklarla yüze maske yapılabilir.

MUZ MUCİZESİ

Muz, cilt sağlığını besleyen yağ ve vitaminler içeren bir besin olarak bilinmektedir. Muz maskesinin düzenli aralıklarla uygulanmasının cilt bariyeri üzerinde olumlu etkileri olduğu ve leke görünümünü azalttığı bilinmektedir. Muzu ezerek yaklaşık 20 dk. yüzünüzde bekletmeniz ardından bol su ile temizlemeniz yeterli olacaktır.

CİLDİNE MASAJ YAPMAK

Masaj taşı veya benzeri bir ürün ile günde 4-5 dakika yüz bölgesine yapacağın masaj, bu bölgedeki proteinleri artırarak cildin daha genç görünmesine yardımcı olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.