CHP'nin projesine millet bahçesi engeli!

CHP'nin projesine millet bahçesi engeli!
Yerel seçimlerde Mersin Belediye Başkanı seçilen CHP'li Vahap Seçer'in halka açık plaj projesi valilik tarafından engellendi. Alanın Millet Bahçesi olacağını söyleyen valilik, çalışmaların durdurulmasını istedi.

CHP'nin projesine millet bahçesi engeli!

Mersin’in CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Seçer'in çalışması Valilik engeline takıldı.

Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istendi.

Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine göre,  Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi'ne ‘İvedi' ibareli olarak gönderdiği resmi yazıda hazineye ait arazinin Millet Bahçesi olarak projelendirileceğini bildirdi.

Vali Yardımcısı Mustafa Atsız imzasıyla gönderilen resmi yazıda “21.06.2019 tarihinde anılan taşınmazın mahalinde yapılan tespitte, taşınmaz üzerinde belediyeniz tarafından iş makinesi kullanılmak üzere faaliyetler yapıldığı anlaşılmış olup, Millet Bahçesi yapılmak üzere tahsis ve projelendirme çalışmaları devam eden söz konusu alanda, idaremiz izni olmadan taşınmaz mal üzerinde herhangi bir faaliyette bulunma yetkiniz olmadığından taşınmaz üzerinde yapılan çalışmalara derhal son verilmesi hususunda gereğini tebliğen rica ederim” ifadelerine yer verildi.

Valiliğin yazısı sonrasında çalışmaları durduran Belediye başkanı Vahap Seçer, yapılması planlanan plajla ilgili olarak; “Ayrı bir bedel ile girmeyecek insanlar. Bir para ödeyip girmeyecek oraya ya da ödeyeceklerse de çok sembolik olacak. Belediyenin bir şirketi, mesela Denizkızı Şirketi, sizin de izninizle orayı çalıştırsın diyeceğiz. Duşunu, kabinini, vatandaş gelsin orada kullansın” diye konuştu.

30 AĞUSTOS'TA AÇILACAKTI

Seçer şöyle ekledi: 

“Vatandaşın söylediğini söylüyorum, akşam hava karardıktan sonra oraya gidin diyor, her türlü şeytanlık, melanet, kötülük var. Uyuşturucu müptelaları orada, bilmem neler orada. Şimdi oradaki bu rezaletin uzamaması için 30 Ağustos'ta açılmak üzere hummalı bir çalışmaya girmiştik. Orayı yeşillendirip, peyzajını yapacaktık. Bitkiler dikip, bir düzene koyacaktık”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.