CHP Sözcüsü Öztrak: "Milletimiz saat 19:00’da yapacağımız açıklamayı beklesin"

CHP Sözcüsü Öztrak: "Milletimiz saat 19:00’da yapacağımız açıklamayı beklesin"
CHP Sözcüsü Faik Öztrak sandıkların kapanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, "Milletimiz, saat 19:00’da yapacağımız açıklamayı beklesin" ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turunda oy kullanma işleminin bitmesinin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi. Öztrak'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili İkinci tur oy verme işlemi tamamlandı. Sandık başına giden ve bu seçimi bir demokrasi şenliğine çeviren Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Sandık başında görevli arkadaşlarımız, Müşahitlerimiz, Üstün bir sorumluluk anlayışıyla, görevlerini sürdürüyorlar.
Tüm yetkilileri sağduyulu davranmaya ve görevlerini layıkıyla yapmaya davet ediyoruz. Sandık görevlilerimize ve müşahit arkadaşlarımıza sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip önleyeceksiniz. Islak imzalı tutanakların seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacaksınız.
Devletin resmi ajansı tarafından açıklanan ilk sonuçların, nasıl manipüle edildiğini ve ne kadar hızlı değiştiğini, bu seçimin ilk turu dahil, AK Parti dönemindeki bütün seçimlerde gördük.
Bu yüzden tekrar ediyorum görevinizin başından ayrılmayacaksınız. Ayrıca buradan net bir uyarıda bulunuyoruz: Sonuçlar kesinleşinceye kadar kimse bir oldu bitti yaratmasın. Balkon konuşmalarıyla suyu bulandırmaya kalkışmasın.
Milletimiz saat 19:00’da yapacağımız açıklamayı beklesin. Görevlilerimiz ve vatandaşlarımız sandıkları korumaya devam etsin."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.