Cezaevinden izinli çıkıp polisten kaçtılar

Cezaevinden izinli çıkıp polisten kaçtılar
"Uyuşturucu bulundurmak ve ticaretini yapmak" suçundan girdikleri cezaevinden izinli çıkan 2 kişi ehliyetsiz kullandıkları otomobille polisten kaçtı.

Olay, Zafer Mahallesi'nde Nevşehir Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, polis ekipleri cadde üzerinde araç kontrolü yaparken 68 BH 210 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri de peşine düştü ve kısa süren bir kovalamaca yaşandı. Şüpheli araç, Kalanlar Mahallesi'ne geldiğinde polis ekiplerinin önünü kesmesiyle durduruldu. Araçtaki iki kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemede sürücünün Mehmet K. (27), yanındaki kişinin ise Muhammet Fatih A. (24) olduğu belirlendi.

aw092203-05.jpg

Şüphelilerin uyuşturucu ticaretinden cezaevinde yattıkları ve izinli olarak çıktıkları ortaya çıktı. Araçta yapılan aramada da bir miktar bonzai bulundu. Sürücü Mehmet K.'nın ehliyeti olmadığı da anlaşıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şüpheliler, "Ehliyetimiz yoktu, korktuk" dediler. Uyuşturucu maddeleri ise kendilerine ait olmadığını iddia ettiler. Şüpheliler emniyete götürülürken, sürücüye çeşitli suçlardan toplam 9 bin 568 lira para cezası kesildi. Araç da trafikten men edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.