Çeşme'de gece kulübünde silahlı saldırı

Çeşme'de gece kulübünde silahlı saldırı
İzmir'de gece saatlerinde bir eğlence mekanında silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda, 1 kişi ağır yaralandı, 3 şüpheli ise gözaltına alındı.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğrayan S.E. isimli kişi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay, dün gece saat 04.30 civarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, S.E., gece kulübünde eğlenirken 3 kişiyle bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve 3 kişi S.E.'ye silahla ateş etti.

Ardından olay yerinden kaçtılar. Gece kulübündeki çalışanlar ve müşteriler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.E.'nin çok kan kaybettiğini ve hayati tehlikesinin olduğunu belirledi. S.E., Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri ise, olay yerinde yaptıkları inceleme ve gece kulübündeki kamera kayıtlarını izleyerek saldırganları tespit etti. Kısa sürede yakalanan 3 şüpheli, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.