Cem Küçük emeklilere yıkan haberi verdi ‘Seyyanen zamda tarih değişti’

Cem Küçük emeklilere yıkan haberi verdi ‘Seyyanen zamda tarih değişti’
Cem Küçük, canlı yayında emeklilere kötü haberi vererek seyyanen zam için tarih verdi.

Ünlü gazeteci Cem Küçük, canlı yayında emeklilere kara haberi verdi. Küçük, seyyanen zamdaki rötarı açıkladı.

Enflasyon artışı ve hayat pahalılığı emeklileri kötü etkilemeye devam ediyor. Öyle ki 16 bin TL’yi aşan açlık sınırında, en düşük emekli maaşının 10 bin TL’de olması tepkilere neden oluyor. Emekliler ise bu sebepten dolayı yerel seçim öncesi iktidara seyyanen zam çağrısında bulunmuştu.

emekl-1.jpg

ERDOĞAN SEYYANEN ZAM İÇİN NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise emekliler için bir seyyanen zam yapılmayacağını ‘bütçe yok’ yanıtını vererek noktalamıştı. Emekliler ise seçime kadar bir ümit seyyanen zam haberini bekledi. Bazı ikitidar cephesinde ise Temmuz ayı işaret edilmişti. Erdoğan ise son olarak Temmuz ayında 6 aylık enflasyon zammı yapılacağını belirtti.

maas-241.jpg

KÜÇÜK’TEN SEYYANEN ZAM TARİHİ

Ünlü gazeteci Cem Küçük ise Habertürk canlı yayınında yerel seçimde iktidara emeklilerin bir ders verdiğini söyledi. Küçük ayrıca, EYT meselesinin iktidara büyük yok olduğunu belirtirken bu yıl emekli sayının 18 milyona kadar geleceğini belirtti. Küçük emeklilerin seyyanen zam talebine ise kötü haberi verdi. Küçük, “ Temmuz ayını beklemiyorum. 2025 Ocak ayında seyyanen zammın olmasını bekliyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.