Çatalca’da otobüs durakları yenileniyor

Çatalca’da otobüs  durakları yenileniyor
Çatalca Belediyesi, toplu taşımada ulaşımın daha rahat sağlanması adına ilçenin çeşitli noktalarında ihtiyaç duyulan alanlara yeni otobüs durakları yapıyor.

Çatalca’da otobüs durakları yenileniyor

Burak OTAK / Günboyu

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü aynı zamanda ilçe merkezi ile mahallelerde bulunan otobüs ve dolmuş duraklarını A’dan Z’ye bakımdan geçiriyor.

Yapılan çalışmalarla küflenmiş demirleri ve kötü görünümü ile oldukça çirkin ve halk sağlığını tehdit eder durumda olan otobüs durakları, yapılan yenilik çalışmalarıyla güzel bir görünüme kavuşuyor. “İlçemizin temiz ve güzel görünmesi bizim temel önceliklerimizdendir” diyerek Çatalca halkına en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Cem Kara, bakımsız ve kötü durumda olan otobüs duraklarının hem görüntü kirliliği oluşturduğunu hem de halk sağlığını tehdit eder duruma geldiğini, bunun neticesinde bakım, onarım ve yenileme çalışması uyguladıklarını belirtti.

Gerek iklimsel koşullar gerekse çeşitli nedenlerden ötürü bazı otobüs duraklarının kullanılamaz hale geldiğini sözlerine ekleyen Kara, ilçe halkının rahat, huzur ve güven içerisinde yaşam sürmeleri için çalıştıklarını vurguladı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.