Çamaşır makinesi 3 yaşındaki genç fidanı hayattan kopardı

Çamaşır makinesi 3 yaşındaki genç fidanı hayattan kopardı
Adana’da 3 yaşındaki Elif, çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için bayıldı. Ekiplerin tüm mücadelerine rağmen genç Elif kurtarılamadı.

Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay merkez Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesinde gerçekleşti. Ceza infaz koruma memuru olan baba Tayfur K. ile Yüreğir Devlet Hastanesinde çalışan Suna K. 19 Mart günü işe gitmek için sabah evden çıktığı öne sürüldü. Evde 12 yaşındaki Zeynep Hilal K., Alparslan Türker K. (6) ve 3 yaşındaki Elif Ayyüce K. bulunuyordu. Öğle saatleri Zeynep Hilal K. annesini arayarak Elif Ayyüce’nin kayıp olduğunu bildirdi.

Suna K.’da eşini arayıp küçük kızlarının kayıp olduğunu söyledi. Bunun üzerine baba Tayfur K. hemen eve gitti. Baba eve geldiğinde 6 yaşındaki oğlu Alparslan Türker K. babasını kardeşini çamaşır makinesinin içinde bulduğunu ve dışarı çıkardığını açıkladı. Baba hemen havasız kalan ve hareketsiz olan kız çocuğuna suni teneffüs ve kalp masajı gerçekleştirdi. Kalbi atmaya başlayan kız çocuğu çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak kız çocuğu aynı gün gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

Kız çocuğunun cenazesi otopsi için adlı tıp kurumu morguna getirildi. Kız çocuğunun cenazesi otopsinin ardından ailesine verildi. Çamaşır makinesinde havasız kalıp boğularak ölen Elif Ayyüce K. toprağa verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.