Çaldıkları arabasının direksiyonunu geri yolladılar

Çaldıkları arabasının direksiyonunu geri yolladılar
33 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Napoli'nin fanatik taraftar grubu, Napoli Ultras teknik direktörlerine veda hediyesi yolladı.

Nilgün Didar TÜT / KAMU SON HABER

İtalya Serie A’da 33 yıl aranın ardından şampiyon olan Napoli'de, teknik direktör Luciano Spalletti ile yollar ayrıldı. İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Başkan Laurentis, "Spalletti bana geldi ve bir dönemi kapattığını söyledi. Bir yıl takım çalıştırmamayı tercih edeceğini belirtti. Hayır diyebilir miyim? Bana çok şey verdi ve ona teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

TARAFTAR GRUBU NAPOLİ ULTRAS SÖZÜNÜ NEREDEYSE TUTTU

Napoli’nin fanatik taraftar grubu Napoli Ultras, deneyimli teknik adam için bir veda hediyesi hazırladı.

Takımın başarısız sonuçlar aldığı Mayıs 2022’de Spalletti'nin istifa etmesi için arabasını çalan ve “Eğer istifa ederse arabasını geri iade ederiz" pankartı açan Napoli Ultras, sözünü neredeyse tutarak Spaletti’ye çalınan arabasının direksiyonunu hediye etti.

Bunun yanında Napolili taraftarlar İtalyan teknik adama Pino Daniele’in CD’lerini de geri verdi.

Arabasının taraftarlar tarafından çalınmasının ardından Spalletti, takımdan ayrılmayacağını belirterek, "Arabayı ne durumda geri vereceklerine bağlı. Lastiklerin durumuna bakmam lazım. Ayrıca Pino Daniele çok sevdiğim bir şarkıcı. Eğer onun CD'si yoksa geri almam." açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.