Büyükekşi istifaya davet edildi Mehmet Demirkol'dan Mehmet Büyükekşi'ye tarihi Atatürk ayarı

Büyükekşi istifaya davet edildi Mehmet Demirkol'dan Mehmet Büyükekşi'ye tarihi Atatürk ayarı
Spor yazarı Mehmet Demirkol'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye en sert tepkilerden biri geldi. Demirkol, "Kimsiniz olum siz! Benim ulusum adına sen gidip Suud'la nasıl Atatürk pazarlığı yaparsın!" sözlerini sarf etti.

Suudi Arabistan'ın Türkiye'ye karşı yaptığı saygısızlık, Türk futbol camiasında büyük bir öfke yarattı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın başarılı adımlarını kutlayan mesajlar atıldı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası istendi.

Bu konuda en sert eleştiriyi yapanlardan biri de spor yazarı Mehmet Demirkol oldu. Mehmet Demirkol, bu defa çok sert bir dille konuştu.

Socrates adlı dijital platformun sosyal medya hesabında paylaşılan videoda Mehmet Demirkol, belki de birçok kişinin hissettiği duyguları dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ne sert sözlerle yüklenen Mehmet Demirkol, "Bu kadar çapsızlık olur mu? Ne hakla kardeşim! Sen gidip Suud'la Atatürk pazarlığı yapıyorsun. Sana bu yetkiyi kim verdi lan! Kimsiniz olum siz?" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.