Büyükçekmece'de adres soran motokurye darbedildi

Büyükçekmece'de adres soran motokurye darbedildi
Büyükçekmece'de sipariş teslimi gerçekleştirmek için esnafa adres soran motokuryenin darbedildiği öne sürüldü. Motorkurye olayın yaşandığı anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Olay, dün saat 12.15 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde bir AVM'nin içinde yaşandı. Öne sürülene göre, paket servisi yapan motokurye Sercan Demir, sipariş teslimi için AVM içerisindeki adresi bulamayınca esnafa adresi sordu.

Bunun üzerine esnaftan sert tepki alan Demir, soru sorduğu esnaf ve iki arkadaşı tarafından darbedildi. AVM'nin güvenlik görevlisinin araya girerek ayırdığı kavga Demir'in cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Olay sonrası polis karakoluna giderek şikayette bulunan Demir, hastaneden de darp raporu aldı.

buyukcekmecede-adres-soran-motokurye-da-14095.jpg

"KASKI ALARAK KAFAMA VURDU"

Motokurye Sercan Demir, dün siparişe gittiğinde esnaf tarafından darbedildiğini, adresi bulamayıp sorduğunu, o sırada 55-60 yaşlarındaki adamın kendisine hakaret ettiğini, ardından çıkan tartışma sonrası darba maruz kaldığını anlattı.

Demir, "Bir elimde sipariş diğer elimde kask vardı. Saldırı anında kask elimden düştü. Diğer kişi de kaskı alarak kafama vurdu. Güvenlik ayırdı bizi, sonra polis geldi karakola gittik, şikayetçi oldum. Şu an çalışamıyorum darp raporum var, istirahatim var 3 gün" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.