Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

BÜYÜK BAŞKAN!

Fenerbahçe'de saha içini konuşmanın bir anlamı yok. Çünkü asıl sorun yönetimin iş bilmezliği. 4 sezonda 2 sportif direktör ve 8 teknik direktör değişti. Tam tamına 62 transfer yapıldı.

 

Bu teknik direktörlerin hepsi mi kötü?

Futbolcuların hepsi mi kalitesiz?

Sn. Ali KOÇ ve yönetim kurulu sizin hiç kabahatiniz yok mu?

 

Ali KOÇ, Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başardı. Öncelikle kendisini zoru başardığı için tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum.

Tebrikler BÜYÜK BAŞKAN!

Eminim sizlerde hatırlıyorsunuz Ali KOÇ, Aziz YILDIRIM ile bir nevi dalga geçmek için "BÜYÜK BAŞKAN" diye bağırmıştı.

Gel gelelim Aziz YILDIRIM'ın en kötü sezonu Ali KOÇ'un en iyi sezonundan daha başarılı.

 

Aziz YILDIRIM, Fenerbahçe taraftarının desteğini ve kulübe bağlılığını çok iyi kullanarak Fenerbahçe'yi ulaşılamaz ve dokunulamaz bir güç haline getirmişti. Her zaman gıpta ile bakılan ve kıskanılan bir Fenerbahçe Spor Kulübü vardı.

Bütün branşlarıyla birlikte her zaman yarışın içinde olan, büyüklüğü hissedilen ve rakip takımın Saraçoğluna çıktığında dizlerini titreten Fenerbahçe'den, Ali KOÇ yönetimiyle birlikte kendi sahasında maç kazanamayan ve öz güvensiz bir Fenerbahçe'ye...

 

Tabi bu sürece önce Aziz YILDIRIM'ın hatalarıyla gelindi. Taraftarla arasındaki sorunlara daha yapıcı ve babacan şekilde yaklaşsaydı muhtemelen istemediği sürece o koltuktan kimse onu kaldıramazdı.

Çünkü bu taraftar ona "BABA" demişti.

Denizli faciasından sonra Aziz başkan istifa ettiğinde onbinlerce Fenerbahçeli sokağa dökülmüştü. Onlardan biri de bendim. 14 yaşında bir çocuktum. Dilimizde tek bir slogan vardı

 

"AZİZ BABA BİZİ BIRAKMA"

 

İşte Aziz başkan bunu unutmuştu. 3 Temmuz sürecinde yaşananları ve bu taraftarın ona ve Fenerbahçe'ye olan sevgisini unutmuştu.

Bunlar da onun sandıktan hüsranla ayrılmasına sebep oldu.

 

Ali KOÇ ise ona verilen krediyi hiçbir şekilde iyi değerlendiremedi. Sözlerini tutamadı ve ilk 3 sezonunda adeta rezalet bir Fenerbahçe izledik. Bütün bunlara rağmen taraftar ona bir şans daha verdi. Fenerbahçe'de yine işler istenildiği gibi gitmiyor. Henüz hiçbir şey bitmiş değil ve önümüzde uzun bir sezon var ama edindiğimiz tecrübelere göre Fenerbahçe taraftarının yüzünün bu sezon sonunda da gülmesi zor gözüküyor.

 

Fenerbahçe yönetimine söyleyecek son sözüm ise; gerçekçi olmaları ve buna göre reaksiyon alarak en kısa zamanda işi bilene bırakmaları gerektiğidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları