Bursa'da, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradılar '2 kişi yaralandı'

Bursa'da, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradılar '2 kişi yaralandı'
Bursa Osmangazi ilçesinde, sahibi belirlenemeyen bir pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla iki kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mollafenari Mahallesi'nde Üftade Tekke Cami bahçesinde çay içmek için bulunan bir arkadaş grubuna köpek ani bir şekilde saldırdı. Saldırı sonucunda A.İ. (14) ve E.Y. (27) isimli iki kişi yaralandı.

Mahalle sakinleri olayı duyar duymaz, yaklaşık on dakika süren bir müdahaleyle köpeği etkisiz hale getirip camii bahçesinde bulunan demirlere bağladılar. Yaralılar ilk olarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiler. Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Köpeğin saldırısı sırasında bir marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi. Polis ekipleri, köpeğin sahibini tespit etmek için çalışmalarına başladılar.

Mahalle esnafı Sinan Yücel, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Bağırışma seslerini duyup dışarı çıktığımızda, köpeğin gençlere saldırdığını gördük. Köpeği uzaklaştırmak oldukça zor oldu, ancak yaralı gençleri kurtararak kendi imkanlarımızla hastaneye götürdük."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.