Burcu Kara'dan 'Demokrasi bu mu?' çıkışı

Burcu Kara'dan 'Demokrasi bu mu?' çıkışı
Ünlü oyuncu Burcu Kara, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'un açıklamalarına ilişkin dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarının Konyaspor ile oynadığı erteleme maçında "Hükümet istifa" sloganlarının ardından iktidar tarafından yapılan açıklamalara ve kesilen cezalara ilişkin Fenerbahçe kanadından yaşanan olaylara dair eleştiriler peş peşe gelmeye devam ediyor.

Taraftar grupları verilen cezaların ve hükümet cephesinden yapılan açıklamaların demokratik özgürlüklerle bağdaşmadığını söylerken, bir açıklama da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''tan geldi. 

İktidara, "Bir takımın şampiyonluğu sonrası 4 bakan selfie verince siyaset olmuyor mu? Bir maçta tezahürat oldu diye ''Fenerbahçe vatan haini, Fenerbahçe şöyle''... Yok öyle değil!" şeklinde bir tepkide bulunan Koç''a bir destek de oyuncu Burcu Kara''dan geldi.

Ali Koç''un sözlerini alıntılayan Burcu Kara, gönül verdiği takımın başkanına verdiği desteği şu satırlarla açıkladı:
 
"Çok doğru konuşmuş Ali Koç. Bu ülkede her şeyin içinde siyaset var. Futbolda yok mu sanki? Taraftar siyasi bir tezahürat yapınca mı suç? Yaşasın hükümet diye bağırsalardı da ceza yerler miydi mesela? Yasaksa o da yasak? Beğeniye göre değişen bir ceza sistemi nerde var? Demokrasi bu mu?"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.