Bunu bulmak imkansız Gizli kediyi 11 saniyede bulanlar yüksek zekaya sahip kabul ediliyor

Bunu bulmak imkansız Gizli kediyi 11 saniyede bulanlar yüksek zekaya sahip kabul ediliyor
Bu görseldeki gizli kediyi bulmak için zekanızı zorlayın. Bu bulmaca, IQ seviyenizi ölçen bir zeka testi gibi çalışıyor.

Bu görselde gizli bir kedi olduğunu söylemek zor. Çünkü resimdeki her şey kediye benziyor. Ama aslında bu resimde sadece bir tane gerçek kedi var. Ve onu bulmak için çok dikkatli bakmanız lazım.

Gizli kediyi bulmak için size verilen 11 saniye çok kısa bir süre. Bu süre içinde resimdeki tüm detayları incelemeniz mümkün değil. Bu yüzden size bir ipucu vereyim. Resimdeki gizli kedi, diğer hayvanlardan farklı bir renge sahip. Eğer bu ipucunu kullanarak gizli kediyi bulabilirseniz, IQ'nuzun yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer hala gizli kediyi bulamadıysanız, üzülmeyin. Çünkü bu test çok zor ve çoğu insan başaramıyor. Gizli kediyi görmek için haberin devamını okuyun.

Bu test, gözlem ve mantık becerilerinizi ölçen bir zeka bulmacasıdır. Resimdeki gizli kediyi bulmak için kalıpların dışında düşünmeniz ve farklı açılardan bakmanız gerekiyor. Bu şekilde normalde görmediğiniz şeyleri fark edebilirsiniz. Bu testi başaranlar, yüksek IQ'lu olduklarını kanıtlamış oluyorlar.

tgrfe.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.