Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor!

Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor!
Sanat camiasının ‘Diva’ lakaplı ünlü şarkıcısı Bülent Ersoy’un hayat hikâyesi beyazperdeye taşınıyor.

Müslüm Gürses, Dilberay, Barış Akarsu ve Bergen gibi ünlü isimlerin hayat ve başarı hikayelerinin konu alındığı filmler izleyici tarafından büyük beğeni toplamıştı. Filmi yapılan ünlüler arasına Bülent Ersoy’da dahil oldu.

Gazeteci Sina Koloğlu, Bülent Ersoy'un hayatını anlatan bir film çekileceğini duyurdu. Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhtemel filmin 2024 yılının sonuna doğru tamamlanacağını söyledi.

327774389-580472003550936-1458311838035670501-n.jpg

Koloğlu, Bergen filminin yaratıcısı Mine Şengöz'ün yapımcılığını üstleneceğini duyurdu. Geri sayımın başladığını kaydeden Koloğlu, filmin 2024 yıl sonuna doğru hazır olacağını bildirdi.

''BÜLENT ERSOY İLE SÖYLEŞİLER YAPILIYOR''

Ersoy ile röportajlar yapıldığını dile getiren Koloğlu, "Daha önce Müslüm ve Bergen filmlerinde olduğu gibi aynı ekiple senaryo çalışması yapılıyor. Gazeteci, sosyolog, psikiyatristin bulunması önemli. Seçilen kişilerin ülkenin yakın tarihi içinde olmaları bu disiplinler ile çalışmayı mecbur kılıyor. Her uzman kendi alanında sorular hazırlıyor. Bir elemeden geçen sorular son aşamada Mine Şengöz ve gazeteci yazar Gülsen İşeri'nin 'final soruları' ile tamamlanmış oluyor. Bülent Ersoy'da da aynı yöntem uygulanıyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.