Bülent Ersoy 'canlı yayına alkollü çıktı' iddiasına yanıt verdi

Bülent Ersoy 'canlı yayına alkollü çıktı' iddiasına yanıt verdi
'Benzemez Kimse Bize' programı Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in sunumuyla 19 Eylül Pazar akşamı yayın hayatına başladı. Sosyal medyada gündem olan 'yayına alkollü çıktı' iddiasını ünlü sanatçı Bülent Ersoy canlı yayından yanıtladı.

Diva 'sarhoş çıktı' iddialarını cevapladı

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla dün akşam yayın hayatına başlayan Benzemez Kimse Bize programında Diva'nın konuşması ve davranışları sosyal medyayı ayağa kaldırdı. ‘Canlı yayına alkollü çıktı’ iddiaları ortaya atıldı.


SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Bülent Ersoy'un canlı yayına sarhoş çıktığı iddia etti. Bülent Ersoy'la ilgili kısa süre içinde çok sayıda tweet atıldı.

DİVA'DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Bülent Ersoy, alkollü olduğu iddialarını reddetti. Ersoy, "Bir ağzıma yudum bir şey koymadım. Olsa zaten söylerim" ifadelerini kullandı.

Programın diğer sunucusu Mustafa Keser ve konuk sanatçı Yıldız Tilbe de 69 yaşındaki Bülent Ersoy'un alkollü olmadığını söyledi.
diva-bulent-ersoya-sarhos-programa-cikti-iddiasi-2.jpg

MUSTAFA KESER VE YILDIZ TİLBE'DEN DESTEK

Ünlü sanatçıyı destekleyen Yıldız Tilbe de "Çok heyecanlı olduğunuzu biliyoruz. Heyecandan olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı. Mustafa Keser ise, "Programı açarken elleri titriyordu, heyecandan" diye konuştu.

"KOVULDUK"

Öte yandan Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu gecede mikrofonu açık kalan Bülent Ersoy'un 'Son program kovulduk' dediği duyuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.