Bu testi geçenler dahi sayılıyor! Neredeyse imkansız

Bu testi geçenler dahi sayılıyor! Neredeyse imkansız
Optik illüzyonlar vakit geçirmek eğlendirici olduğu kadar da zihin sınırlarını zorlayıcı derecede de olabiliyor. Gözden kaçırmamak için dikkat gerekiyor. Yeni optik illüzyon testimizde 10 adet bulmanız gereken nesneleri 10 saniye içinde bulmanız gerek.

Kayıp nesneleri bulma konusunda kendinden emin olanlar optik illüzyon testimize göz atsın... Ancak kedinizden bu kadar emin olmayın. Optik illüzyon testlerini çözenlerin IQ seviyesi yüksek kabul ediliyor. Zihin yakan bu görsel zeka testini çözmek çoğu insanı uğraştırıyor. Bakalım siz bu optik illüzyon testini 10 saniyede çözebilecek misiniz?

Mutlu bir aile tablosu değil mi? Çocuklar köpek ve kedi hepsi bir arada. Hallerinden gayet mutlular. Baba kedinin tüylerini tarıyor. Çocuklar ise onun başında gülerek eğleniyorlar. Dolu dolu vakit geçiren ve gülen ailenin kaybolan nesnelerden haberi bile yok. Arasalar bile sanki hiç bulunmayacak gibi bazı saklı. Köpek kulübesinden duvardaki tablolara kadar her şey birbirine girmiş gibi. Bu mutlu ailenin gizli nesneleri bulmasına hadi gelin yardımcı olalım.

GİZLİ NESNELERİ BULABİLDİNİZ Mİ? bul.png

Bu optik illüzyon testinde gizlenen nesneleri bulmak için 10 saniyemiz var. Gizli nesnelerin sayısı ise 10. Dahilerin kolayca çözdüğü optik illüzyon testindeki detayları kaçırmamak gerek. Gizli 10 nesneyi bulmak için önce kronometrenizi ayarlayın ve ardından başlatın.

Optik illüzyon testindeki gizli 10 nesneyi 10 saniyede bulamayanlar için cevaplarımızı hazırladık.

İşte saklı nesnelerin yerleri:

jyjtfjtfj.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.