Bu kan grubuna sahip kişilerin kafası zehir gibi 'Japon bilim insanları açıkladı'

Bu kan grubuna sahip kişilerin kafası zehir gibi 'Japon bilim insanları açıkladı'
Kan grubunuzun en zeki kişilerde bulunduğunu öğrenseniz ne hissederdiniz? Japon bilim insanları ortaya koydu; o kan grubuna sahip olanların kafası zehir gibi…

Kanda bulunan proteinlerin değerine göre kan grupları ortaya çıkıyor. A ve B tipi proteinleri içermeyen kan grubu ise 0 kan grubu olarak adlandırılıyor. AB kan grubu ise bu iki proteini de içeriyor.

Kan grupları, aynı zamanda belirli hastalıklar konusunda risk taşıyıp taşımadığımızı da ortaya koyuyor. Aynı kan grubuna sahip kişiler arasında yaygın görünen belli başlı hastalıklar olabiliyor.

kan.jpg

Son günlerde Japon bilim insanlarının ortaya koyduğu yeni bir araştırma var. Bu araştırmaya göre, kan grupları kişilik özelliklerini de şekillendiriyor. Aslında vücuttaki kan, safra ve balgam sıvıları kişilik özelliklerini ortaya koyuyor.

Peki, hangi kan grubu neyi belirliyor? Kişilik özelliklerimizin hangileri kan grubumuza bağlı?

zeki2-001.jpg

EN ZEKİLER BU KAN GRUBUNDAN ÇIKIYOR

Japon bilim insanları, en zeki kişilerin hangi kan grubundan çıkacağını açıkladı. Bu bilgilere göre kan grubu A olanların zeka seviyelerinin diğerlerine göre yüksek olduğu belirtilirken, A grubu kana sahip kişilerin aynı zamanda yaratıcı oldukları ve iş birliğine dayalı çalışmalarda başarı ortaya koydukları belirtildi.

A kan grubuna sahip kişilerin inatçı ve gergin oldukları bilgisi de bulunuyor.

kan2-001.jpg

GÜVEN VE KARARLILIK KİMLERDE ORTAYA ÇIKIYOR?

Kan grubu 0 olan kişilerin genel özellikleri arasında kararlılık, dayanıklılık, güven ve sezgisellik bulunuyor. Adaletli yönleriyle bilinen 0 kan grubu kişilerin olumsuz özellikleriyse bencil olmaları ve bezen dengesiz davranabilmeleri.

KAN GRUBU AB OLANLAR UYUMLU

En güçlü yönleri uyumluluk olan AB kan grubuna sahip kişiler aynı zamanda sıcakkanlı oluyorlar. Akılcı yönleri güçlü olan AB kan grubu kişilerinin olumsuz yönleri arasında eleştirel olmaları, kararsızlıkları ve unutkanlıkları yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.