Bu kampanya ile emeklilere 15 bin lira nakit

Bu kampanya ile emeklilere 15 bin lira nakit
12 milyon emekli için kamu bankaları bir kampanya oluşturdu. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası son hanesi 0-2-4- 6 ve 8 olanlara 15.000 TL nakit ödeme verileceği açıklandı.

Emekli olan vatandaşlara bankalardan sevindirici bir haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası son rakamı 0, 2, 4, 6 ve 8 olan tüm emeklilere özel olarak 15.000 TL verileceği duyuruldu. Emekli vatandaşlar başvuru işlemlerini banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan hızlı bir şekilde internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilecekler. Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası tarafından başlatılan bu kampanya ile nakit ihtiyacı olan herkes kredi ödemesi alacak. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıf Bank'tan alan emekli vatandaşlara bu ödemelerin yanı sıra farklı kampanyalarda oluşturuluyor. Aynı zamanda Garanti Bankası ya da PTT üzerinden maaş alanlarda kimlik numaralarına göre yapılacak sorgulama sonucunda ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecekler. Başvurularını hızlı bir şekilde tamamlamak isteyenler bu kampanyalar ile kamu bankaları ve özel bankalardan para hesaplarına yatıyor. Hesaba geçen nakit para aynı gün içinde kullanılabiliyor.

15.000 TL KREDİ NASIL ALINIR

Kamu bankalarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan başvuru işlemlerini gerçekleştirerek kredi desteği alınabiliyor. Banka şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte başvuru yapmaları yeterli oluyor. Banka şubesine gitmeden de internet sitesi üzerinden kredi başvuru formu doldurulabilir. Bu bankalar 36 aya varan vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi desteği oluşturuyor.

PTT VE GARANTİ BANKASI'NDAN BAŞVURABİLRSİNİZ

PTT ve Garanti Bankası üzerinden başvuru işlemleri rahatlıkla tamamlanabiliyor. Emekli maaşını PTT'den alanlar cep telefonları üzerinden atacakları bir mesaj ile kredi başvurusu gerçekleştirebilirler. PTT üzerinden kredi almak için 30 50'ye PTT boşluk T.C kimlik numarası yazılarak göndermeleri halinde başvuru işlemini tamamlayabilirler. Başvurunun onaylanması halinde aynı gün kredi hesaplarına aktarılacaktır.
Kaynak:Bozuktuş

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.