Bu ikili piyasayı altüst edecek! Peugeot yenilediği modellerini satışa çıkardı

Bu ikili piyasayı altüst edecek! Peugeot yenilediği modellerini satışa çıkardı
Ülkemizde en çok tercih edilen markalardan biri olan Peugeot, iki modelini yenileyerek satışa sundu. İşte o modeller ve özellikleri…

Ülkemizde araç sahiplerinin en çok tercih ettiği markalardan biri olan Peugeot, iki modelini yenileyerek satışa çıkardı.

508-5.jpg

Geçen senenin ilk yarısına kıyasla satışlarını yüzde 180 arttıran Peugeot, yenilediği bu iki modeli ile bu satış istikrarını arttırmayı hedefliyor.

2008-2.jpg

Satışa çıkan B-SUV segmentinde ve en çok tercih edilen araçlarından biri olan ‘2008’ ve D segmentindeki modeli ‘508’ yenilenen yüzleri ile satışa sunuldu.

Kısa bir süre önce benzinli, dizel ve elektrikli olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ve iki farklı donanım ile satışa sunulan ‘2008’ modeline ‘ACTIVE PRIME’ isimli yeni bir donanım seçeneği daha eklendi.

2008-1.jpg

Yenilenen yüzü ve iç tasarımda yapılan çalışmaların sonunda tüketicinin karşısına çıkartılan ‘508’ modeli de ilgiyi kendinde toplamayı başardı.

508-4.jpg

Peki yenilenen yüzleri ile satışa sunulan ‘2008’ ve ‘508’ modellerinin özellikleri ve güncel fiyatları da özelikleri ve tasarımları kadar güzel mi? İşte bu sorunun cevabı…

'508' FİYAT VE ÖZELLİKLERİ

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

'2008' FİYAT VE ÖZELLİKLERİ

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.