Bu güncelleme ile herkes hesap açmak zorunda kalacak

Bu güncelleme ile herkes hesap açmak zorunda kalacak
Eskiden herkese açık tweet'lere uygulamaya giriş yapmadan görüntülemeniz mümkündü. Ancak bu özellik bugün itibariyle değişti

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter, Elon Musk'ın satın alması üzerine birçok yönden değişikliğe gitti. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse şirket, yine bir özelliği değiştiriyor. Eskiden herkese açık tweet'lere uygulamaya giriş yapmadan görüntülenebilmekteydi. Fakat artık durum böyle değil.

elonn.jpg

ARTIK TWİTTER'DA OTURUM AÇMADAN TWEET'LERİ GÖREMEYECEKSİNİZ

Bugün itibariye herkese açık bir tweet olsa bile uygulamada oturum açmadıysanız Twitter, tweet bağlantılarını hesap oluşturma sayfasına yeniden yönlendirmekte. Görünen o ki yeni hesap oluşturma sayısını artırmak amaçlanıyor. Ancak Elon Musk olaya böyle yaklaşmamakta.

Elon Musk, Twitter'da yaptığı açıklamada bu özelliği veri korsanlarına karşı acil bir önlem olarak adlandırmakta. Tweet'leri bir hesap duvarının arkasına kilitlemek, iMessage ve Slack'teki önizlemeleri muhtemelen bozacaktır. Ayrıca oturum açma olanağı olmadan tweet'leri görüntüleyebileceğiniz diğer yerlerde de Twitter'ın ön izlemesinin bozulması oldukça muhtemel.(donanimhaber)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.