Bu araçlar tamirci yüzü görmüyor ' İşte taş gibi araba üreten o markalar'

Bu araçlar tamirci yüzü görmüyor ' İşte taş gibi araba üreten o markalar'
Hızla gelişen otomotiv teknoloji ile birlikte araçlar daha karmaşık ve hassas hale geliyor. Son teknoloji kullanılarak üretilen ancak buna rağmen, kaliteden ödün vermeyen, tamirci yüzü görmeyen araçların listesini sizler için hazırladık.

Türkiye’de sürekli değişkenlik gösteren döviz kuru, vergi oranlarının değişmesi, otomotiv şirketlerinin sık sık kampanyalar düzenlemesi gibi birçok etken, otomotiv piyasasındaki fiyatların belirsiz bir hale gelmesine neden oluyor. Bu belirsizliğe, fiyat istikrarsızlığına rağmen, satış oranları her geçen gün daha da artıyor.

Tabi konu bir araç satın almakla son bulmuyor, aksine yeni başlıyor. Sık sık zamlanan akaryakıt fiyatları, araçlara yazın yaz lastiği kışın kış lastiği takma durumu, muayene ve bakım ücretleri gibi vatandaşı maddi açından zorlayan pek çok etken mevcut.

Araç sahiplerini maddi açından zorlayan durumların başında ise araç tamir ücretleri geliyor. Son teknoloji ile üretilen araçlar daha teknik, hassas ve komplike hale geliyor ve bu da herhangi bir arıza durumunda tamir ücretlerinin çok da pahalıya mâl olmasına neden oluyor.

Biz de böyle bir durumla karşı karşıya kalmak istemeyen araç sahipleri için en az arızalanan, tamirci yüzü görmeyen araçların bir listesini hazırladık.

MAZDA

Listemizin ilk sırasında teknoloji ile kaliteyi bir araya getirmeyi başaran Japon otomotiv devi Mazda var. En köklü otomobil üreticilerinden biri olan Mazda, Japon teknolojisini araçlarına entegre etmeyi başarmakla kalmayıp, aynı zamanda araçlarını yüksek teknolojinin yanı sıra dayanıklı yapmayı başaran bir nadir markalardan biri olarak anılmayı sonuna kadar hak ediyor.

TOYOTA

Listemizin devamında ise ülkemizde en çok tercih edilen Japon otomotiv devlerinden biri var. Özellikle motor ve şanzımanının sağlamlığı ile adeta efsane haline gelmiş olan Toyota, müşterilerine araçtan önce güvenliği, dayanıklılığı satıyor. Böylelikle tamirci yüzü görmeyen otomobiller listemizde ikinci sırada yer almayı hak ediyor.

MERCEDES-BENZ

1900’lü yıllardan bu güne kadar ‘Alman Makinesi’ lakabı ile insanları kendine hayran bırakmayı başaran Mercedes, kaliteli malzeme, ileri teknoloji ve ince işçilik ile kurulduğu günden beri müşterilerine kaliteyi satıyor. Araçlarından kullanılan yüksek kaliteli malzeme ve teknolojinin yanı sıra arıza çıkarmaması yönü ile sahibine inanılmaz bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

HYUNDAİ

Güney Korelilerin teknoloji ile kaliteyi harmanlayarak ürettiği, dünyada en çok satan araç markalarından biri olan Hyundai ile listemize tam gaz devam ediyoruz. Özellikle Türkiye’de ‘arabadan anlayanların’ sıkça tercih ettiği bu marka, ‘tamirci yüzü görmeyen araçlar’ listesine dördüncü sıradan girmeyi hak ediyor.

HONDA

Ülkemizde, tasarımından ve inanılmaz gücünden dolayı daha çok gençlerin tercih ettiği, modifiye edilmeye en müsait araçların üreticisi olan Honda ile listemize devam ediyoruz. Japon devi Honda araba kullanmaktan zevk almak isteyen ve sonrasında ‘acaba arıza çıkarır mı?’ sorusunu düşünmek istemeyenler için en iyi seçeneklerden biri olarak listemizde yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.