Bonservisi 5 milyon euro olan yıldız oyuncuyu bedavaya Beşiktaş'a kaptırdı

Bonservisi 5 milyon euro olan yıldız oyuncuyu bedavaya Beşiktaş'a kaptırdı
Fenerbahçe ile bir türlü anlaşamayan ve takımdan ayrılmaya karar veren Miha Zajc Beşiktaş'la anlaştı.

Fenerbahçe''den Beşiktaş''a transfer olan Gökhan Gönül''ün bu imzasından tam 5.5 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor. Sarı lacivertli takımda sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Miha Zajc, adım adım Kartal''a gidiyor. Her ne kadar Fenerbahçe, Slovenyalı orta sahayla devam etmeyi düşünse de, Zajc düzenli olarak 11''de oynayacağı bir takıma gitmeye can atıyor. Bunun yanı sıra İstanbul''daki düzenli hayatından vazgeçmek istemeyen başarılı oyuncu, doğal şampiyonluk adaylarından bir takım olduğu için de Beşiktaş''a sıcak bakıyor.

MİHA ZAJC BEŞİKTAŞ''A GİDİYOR

Fenerbahçe''de forma giyip de Beşiktaş''a transfer olan son oyuncu, 2016 yazında Gökhan Gönül olmuştu. Bu transferden tam 5.5 yıl sonra bir imza daha gelmek üzere. Fotomaç''ta yer alan habere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş''in memnun olmadığı İngiliz futbolcu Dele Alli''den umudu kesen siyah beyazlılar aradığı orta alan oyuncusunu Fenerbahçe''de buldu. Kartal, sezon sonu sözleşmesi bitecek Sloven Miha Zajc için teklifini iletti.

ZAJC 1,5 MİLYON EURO MAAŞ İSTEDİ

Miha Zajc''ın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Futbolcu Fenerbahçe''den 1.5 milyon Euro talep ediyor. Sarı lacivertliler ise bu rakamı çok buluyor. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Türkiye Kupası''nda 2-1 kazanılan Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada Miha Zajc ile masada olduklarını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

DEVRE ARASINDA GELSİN 1 MİLYON EURO VERELİM

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, biraraya geldiği Fenerbahçe yetkililere Miha Zajc için 1 milyon Euro önerdi. Kocadağ, "Oyuncu bize sezon sonunda bedelsiz olarak önerildi ama kulüpler arasındaki iyi niyetin bir göstergesi olarak bu teklifi yapıyoruz" ifadesini kullandı.

ALİ KOÇ DÜŞÜNECEK

Fenerbahçe yetkilileri, Beşiktaş''ın teklifinin yönetim kurulunda değerlendirileceği yanıtı verdi. Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, teklife yanıtını en kısa sürede verecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.