Bodrum'da dere taştı 4 kişi mahsur kaldı

Bodrum'da dere taştı 4 kişi mahsur kaldı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağanak yağışla birlikte dere taştı.

Bodrum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağışla Bitez Mahallesi’nden geçen dere taştı. Taşan dere nedeniyle evlerin bahçelerine su doldu. Dere kenarındaki bir evin demir kapısı kırıldı. Kırılan kapıdan içeri çok miktarda su girdi, bahçe ve ev suyla doldu.

aw094326-01.jpg

Binada yaşamını sürdüren 4 kişi mahsur kaldı. İhbarın ardından itfaiye ve polis ekibi bölgeye geldi. Mahsur kalan 4 vatandaş ve bir kedi kurtarıldı. Dere kenarındaki bazı işletmeleri de su bastı, yağışla birlikte yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler su birikintilerinin olduğu noktalarda dikkatli şekilde ilerledi. Cadde ve sokaklarda rögarlarda taşmalar oldu.

aw094326-02.jpg

Konacık Mahallesi’ndeki açık pazar yerinde esnaf ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tentelerden akan yağmur suları nedeniyle bazı pazar esnafının ürünleri ıslandı. Esnaf, suyla ağırlaşan tente çökmesin diye elindeki sırıkla dakikalarca alttan destek verip bekledi.

aw094326-04.jpg

Gümbet Mahallesi'nde devrilen ağaç nedeniyle aydınlatma direği devrildi, yol trafiğe kapandı. Belediye ekipleri devrilen ağacın kaldırılması için çalışma başlattı.

aw094326-06.jpg

aw094326-07.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.