Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

BluTV'de izleyebileceğiniz en beğenilen yapımlar

Çevrim içi izleme platformları artık hepimizin başlı başına televizyon olarak kullandığımız bir rol üstleniyor. Çoğu zaman vaktimizi, televizyon yerine dizi, film veya belgesel izleyebileceğimiz çeşitli çevrimiçi izleme platformlarını tercih ederek geçiriyoruz. Bu hafta BluTV’de son zamanların en sevilen içeriklerini sizlerle paylaşacağım.

Game of Thrones: George R.R. Martin'in kitaplarından uyarlanan HBO yapımı "Game of Thrones"; Westeros'un toprakları ve Yedi Krallık'ın kontrolü için mücadele veren dokuz ailenin taht oyunlarını ve düşmanlıklarını anlatmaktadır.

House of the Dragon: House of the Dragon, George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için yapılan Amerikan fantastik drama dizisidir. George R. R. Martin'in Ateş ve Kan kitabına dayanan House of the Dragon ‘Ejderhaların Dansı’ adı verilen iç savaşa giden süreci ve olaylı taht mücadelesini ekrana taşıyor.

Aynen Aynen: "Aynen Aynen" kadın-erkek ilişkisini eğlenceli bir diller konu alan mini dizi. "Aynen Aynen" dizisinde kötü bir ilişkiden çıkan Nil’in, ev arkadaşı Deniz'le maceralarını anlatıyor.

Sex and the City: HBO yapımı dizi "Sex and the City" dört New Yorklu kadının arkadaşlıklarını, ilişkilerini ve hayatlarını konu almaktadır.

Westworld: Gelecekte geçen Westworld dizisi zengin insanlara hitap eden bir eğlence parkında, yapay zekanın karanlığına ve insanoğlunun günahkarlığına dikkat çekiyor.

Chernobyl: Chernobyl beş bölümlük mini bir dizi. 1986 yılında Ukrayna'da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu almaktadır.

Succession: Bir dram dizisi olan Succession, dünyanın en büyük medya şirketini yöneten Roy Ailesi'ni merkezinde işliyor. Şirketin patronu olan Logan Roy'un emekliye ayrılmasını ve şirketi kontrol etmek isteyen aile üyelerinin arasındaki kıyasıya rekabeti anlatmaktadır.

The Last of Us: Aynı isimli video oyundan uyarlanan The Last of Us dizisisinde 14 yaşında olan Ellie, insanlığı yok eden bir salgının tek çaresidir. Kaçakçı olan Joel, Ellie'yi bilim insanlarına teslim etmek için görevlendirilir. Karantina bölgesinden Ellie'yi kaçırmak zorunda olan Joel, zamanla Ellie ile bir bağ kurar.

Euphoria: Bir grup Amerikalı gencin uyuşturucu, travma, seks ve sosyal medyayla çevrili dünyalarındaki karmaşık hayatlarını ve arkadaşlık ilişkilerini konu ediniyor. Dizi ana karakter Rue'nun hikâyesine odaklanıyor.

The Handmaid's Tale: Margaret Atwood'un çok satan "Damızlık Kızın Öyküsü" isimli romanından uyarlanan The Handmaid’s Tale, ABD'nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu almaktadır.

Sizler için en popüler BluTv yayınlarını derledim, bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları