Birce Akalay ucuz atlattı

Birce Akalay ucuz atlattı
Ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından dolandırılmaktan son anda kurtuldu. Akalay, arkadaşının kılığına girip kendisini dolandırmaya çalışanlara ateş püskürdü.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya dolandırıcılarına ateş püskürdü. Arkadaşının kılığında sosyal medya hesabı üzerinden dolandırılmaktan son anda kurtulan Birce Akalay, “Arkadaşlar siber suçlular azıtmış vaziyette. Ben biraz önce ucuz atlattım. Bunlar delirmişler iyice. Aman diyeyim dikkat” diyerek takipçilerini uyardı.

İşte Akalay’ın paylaşımı:

“Arkadaşlar siber suçlular azıtmış vaziyette! Arkadaşlarınızın kılığına girip çeşitli hilelerle sizlerin hesaplarınıza erişim sağlamaya çalışıyor aman diyeyim uyanık olun! Sakın ha! Gerçekten arkadaşınız mı emin olmadan sizden çeşitli sebeplerle oy isteyen hesapların gönderdiği linklere şifrelerinizi girmeyin. Ben biraz önce ucuz atlattım. Profili, ben onu yakalayana kadar arkadaşım Dilara Karabay’ın profili gibiydi. Ben onu yakalayınca da önce IG user oldu ve sonra kayboldu. Bunlar delirmişler iyice. Aman diyeyim dikkat.”

mhgmgm.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.