Bir ara Neymar'dan daha iyi diyorlardı! Galatasaray'dan yılın hamlesi

Bir ara Neymar'dan daha iyi diyorlardı! Galatasaray'dan yılın hamlesi
Galatasaray, Tottenham'da Antonio Conte ile bir tülü yıldızı barışmayan Brezilyalı süper star Lucas Moura için İngiliz devine kiralama teklifi yaptı.

Lucas Moura ile Galatasaray arasında ilk temaslar başladı. Erden Timur''un bizzat yönettiği Lucas Moura görüşmeleri hızla devam ediyor. Galatasaray bu sansasyonel transfer ile ikinci yarıda şampiyonluğu garantilemek ve yıldız şovuna devam etmek istiyor. Erden Timur''un yakın zamanda transferi açıklaması bekleniyor.

ERDEN TİMUR TIPKI İCARDİ GİBİ MOURA''YI DA KİRALAYACAK

Transfer sürecinin ilk etabında oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak isteyen Galatasaray, Totnenham''a oyuncunun maaşının bir bölümünü ödemeyi teklif etti. Kulüpler transferi uygun bir zeminde sonuçlandırmak için görüşmelere devam ediyorlar. Fotomaç''ın geçtiği habere göre ise transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

CONTE İLE YILDIZI BARIŞMADI

Daha önce PSG forması da giyen 30 yaşındaki yıldız isim, Totnenham forması ile Şampiyonlar Ligi''nde finale çıktıkları maçın kazandıran golünü atmış ve tüm dünyanın futbol aklında yer edinmişti. Bu sezon ise biraz formsuz olan Brezilyalı, toplamda 11 maça çıktı ve gol ya da asist katkısı yapamadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.