Binlerce kişiye resimdeki hatayı sordu ' Tiktok fenomenin cevabı şaşırttı'

Binlerce kişiye resimdeki hatayı sordu ' Tiktok fenomenin cevabı şaşırttı'
Tiktokta yayın yapan bir sosyal medya kullanıcısının ilginç konsantrasyon testi yoğun ilgi gördü.

İnternet üzerinde oldukça popüler olan zeka testleri kaliteli vakit geçirmek, beyin jimnastiği yapmak, dikkatinizi ölçmek gibi farklı amaçlarla çözülebilir.

FENOMENDEN ZEKA SORUSU
TikTok'ta yayın yapan bir kullanıcının takipçilerine yönelttiği bir zeka testi sorusu gündem yarattı. Genç kadın yayında sorularını çok sevdiğini söyleyerek takipçilerini de test etmek istediğini söyledi.

Telefonu üzerinden takipçileriyle, bankta oturan köpeğini seven ve yürüyüş yapan insanların olduğu bir görsel paylaştı. Görseldeki hatanın ne olduğu sorusunu yönelttikten sonra takipçilerine cevap vermeleri cevap vermeleri için süre tanıdı.

whatsapp-gorsel-2024-03-25-saat-02-53-13-9db70b63.jpg

KONSANTRASYON TESTİNİ GEÇEMEDİLER

Binlerce kişi içinden doğru yanıtı alamayınca, Görsellik barındıran zeka testlerinde özellikle konsantrasyon düzeyinin ölçüldüünü söyleyen fenomen, konsantrasyon düzeyinin yüksek olmasının kişilerin sosyal hayatlarında da başarı getirdiğini ifade etti. Takipçilerinin yanıtı öğrenmekte ısrar etmesinin üzerine bankta oturan kadının dergiyi ters tuttuğunu ifade etti. Yayını izleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları cevabı bulduğunu ifade ederken bazıları da derginin tersi olduğunu fark etmediklerini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.