Bingöl'de aranan şahıslar yakalandı

Bingöl'de aranan şahıslar yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan uygulamalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan 3 şahsı yakaladı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan 3 kişiyi yakaladı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 8-12 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, Asayiş Şube Müdürlüğü personeli tarafından 818 kişi sorgulanmış, 402 araç incelenmiş ve 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 43 adet fişek, 17 adet av tüfeğine ait kartuş, 16,16 gram esrar, 4 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ayrıca, 1 kişinin 3 yıl 1 ay 15 gün, bir diğerinin ise 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenmiş ve ayrıca aranması bulunan 1 kişi olmak üzere toplamda 3 kişi yakalandı.

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, asayişin huzur ve temini için tüm ekiplerimiz büyük bir hassasiyetle görevlerini yerine getirmektedir." denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.