Binali Yıldırım kalp krizi mi geçirdi?

Binali Yıldırım kalp krizi mi geçirdi?
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın, geçirdiği rahatsızlık sonucu bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi ve anjiyo olduğu açıklandı.

Erhan KARADAĞ/ KAMU SON HABER

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bayram tatili için gittiği memleketi Erzincan'dan İstanbul'a döndüğünde rutin kontrol için hastaneye gitti. Bir damarının tıkalı olduğu tespit edilince, Yıldırım anjiyo oldu. Kapalı damarı açılan Yıldırım'a stent takıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Yıldırım'ın İstanbul'daki evinde dinlendiği öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

liululul.png

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında basın organlarında yer alan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu. Yıldırım’ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koca, “Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibarıyla tamamlanmıştır. Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı.

BAKAN URALOĞLU'NDAN MESAJ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Twitter hesabından Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Uraloğlu "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum." dedi.

mjhkmhgkh.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.