Bilişim Personeli sınavına girmeye hak kazananlar belli oldu

Bilişim Personeli sınavına girmeye hak kazananlar belli oldu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınavına girmeye hak kazanan adaylar belli oldu. Bakanlık, sözlü sınav tarihlerini de açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli sözlü sınavına girmeye hak kazanan adaylar ve sınav takvimi açıklandı.

Adayların başvuru değerlendirmeleri, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı İlanı” doğrultusunda yapıldığı belirtildi.

Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların listesinin yayımlandığı açıklamada, sözlü sınavın 06 Haziran 2023 Salı – 09 Haziran 2023 Cuma tarihleri arasında; mesleki bilgiler ve başvurulan pozisyonun uzmanlık alanı konularına uygun olarak yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, sınavın T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Merkez Binası D Blok 2. Kat 47 No’lu Toplantı Salonu Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 06520 Çankaya/Ankara adresinde yapılacağı belirtildi.

enerji.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.