Aşk-ı Memnu dizisinin hayranları gün sayıyor: Bihter filmi ne zaman yayınlanıyor?

Aşk-ı Memnu dizisinin hayranları gün sayıyor: Bihter filmi ne zaman yayınlanıyor?
Halit Ziya Uşaklıgil'in 1900'lerde yayınlanan Aşk-ı Memnu adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin en çok konuşulan kadın karakteri şüphesiz Bihter Ziyagildi. Bihter filminin kadrosu belirlendi. Peki ne zaman, nerede yayınlanıyor?

Aşk-ı Memnu dizisi, 4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de yayımlanan ve en çok ses getiren dizilerden biriydi. Dizi ekranlara veda edişinin ardından bile uzunca bir süre ekrana gelen tekrar bölümleriyle popülerliğini korudu. Bihter Ziyagil ise dizinin bitişinin ardından hayran kitlesinin başlattığı bir furya ile ölüm yıldönümünde anılan ilk kurgusal Türk dizi karakteri oldu.

memnu.jpg

HAYRAN KİTLESİ GÜN SAYMAYA BAŞLADI

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı Bihter filminin oyuncu kadrosundaOsman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan yer alıyor. Başrolleri ise son dönemlerin en çok konuşulan iki ismi; Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum paylaşıyor. Prime Video tarafından 16 Aralık'ta izleyiciye sunulacak olan filmin ilk fragramanı büyük ses getirmişti.

bihter1.jpg

BİHTER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür. Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder. Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.