Beyoğlu'nda yangın 'İki binayı sardı'

Beyoğlu'nda yangın 'İki binayı sardı'
Beyoğlu Talatdere Büyük Kırlangıç Sokak bitişikteki iki binada yangın meydana geldi.

Beyoğlu'nda 5 katlı bir binanın çatı katında yangın meydana geldi. Yangın, büyüyerek bitişikteki binaya da sıçradı. Binalardan alevler yükselirken, olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri içeride mahsur kalan 2'si çocuk 5 kişiyi kurtardığı açıklandı. Bir vatandaşın içerideki kedisini de unutmayarak dışarı çıkardığı ise kameraya yansıdı.

Olay, Beyoğlu Tarlabaşı Bülbül Mahallesi Hava Hoş Sokak'ta saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangın kısa sürede büyürken, bina alev alev yanmaya başladı. Yangının büyümesi neticesinde alevler bitişikteki 4 katlı binaya da geldi. İki binadan alevler yükselirken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Binada mahsur kalanlar olurken, vatandaşlar ise panik dolu anlar yaşadı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlatırken, polis ekipleri ise bölgede güvenlik önlemi gerçekleştirdi.

İtfaiye ekipleri, binalarda mahsur kalan 2'si çocuk 5 kişiyi itfaiye merdiveniyle dışarı aldı. Kedisini de almayı unutmayan bir kişi, kedisiyle birlikte itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Kurtarılan vatandaşlara ambulansta ilk müdahale yapıldı.

Yoğun süren çalışmalar sonrasında yangın söndürüldü.

aw177668-03.jpg

aw177668-01.jpg

aw177668-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.