Beylikdüzü’nden geri dönüşüme katkı

Beylikdüzü’nden  geri dönüşüme katkı
Doğaya yaptığı yatırımlarla geleceğe katkı sunan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü; geri dönüşüm faaliyetleri, kampanyaları ve bilgilendirmelerle her yaştan yüzlerce vatandaşa ulaşıyor.

Beylikdüzü’nden geri dönüşüme katkı

Halit KARTAL / Dokuz Sütun

Caddeler, sokaklar, pazar yerleri, ibadethaneler, otoparklar, bisiklet yolları ilçenin neredeyse her yeri süpürülüyor, yıkanıyor. En son önemli bir oran yakalanan Kavaklı Mahallesi’nde, Ambalaj Atıkları Ayrıştırma ve Transfer İstasyonu’nda son 1 yıl içerisinde 9.516,64 ton atık geri dönüştürüldü.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bilinçlendirme ve geri dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere, çevre bilincini aşılamak ve duyarlı bireyler olmaları adına ön ayak olacak eğitimler düzenliyor. Yeni dönemde eğitimlerden 12 bin 800 öğrenci yararlandı. Çeşitli duyuru, etkinlik gibi faaliyetlerle geri dönüşüme katkı sunan vatandaşların sayesinde Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Ambalaj Atıkları Ayrıştırma ve Transfer İstasyonu’nda son bir yılda 9.516,64 ton atık geri dönüştürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.